Corporate Accounting & Reporting

Aan zowel de interne als de externe verslaggeving worden meer en meer eisen gesteld. De invoering en goede toepassing van externe verslaggevingregels is voor veel bedrijven noodzakelijk om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van gebruikers van hun financiële jaarverslaggeving. Bijvoorbeeld banken en andere kredietverschaffers, verzekeraars, etc. Wij helpen u graag bij de optimalisatie en/of uitvoering van deze processen.

Voorbeelden: opstellen management rapportagen, consolideren, opstellen jaarverslagen en publicatiestukken, etc.

Optimalisatie trajecten

Efficiënte en effectieve, financiële en backoffice processen dragen bij aan uw bedrijfsvoering. Herkent u zich bijvoorbeeld in de situatie dat de broodnodige management informatie niet tijdig, niet betrouwbaar of met te veel inspanning tot stand komt? Achterstanden worden niet ingelopen? Implementatie van nieuwe systemen vergt meer capaciteit dan verwacht? Tijdelijke hulp van buiten is dan de oplossing die wij u graag bieden.

Voorbeelden: beoordelen processen, afdelingen of bedrijven, voorstellen of doorvoeren optimalisatie processen, monitoren van bedrijven of bedrijfsonderdelen, reorganisatie, liquidatie van ondernemingen.

Vervangings- of project management

Het op tijdelijke basis oplossen van uw capaciteitsprobleem en/of zorgdragen dat de nodige veranderingen worden doorgevoerd. Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Voorbeelden: interim management igv ziekte of een tijdelijke vacature, (financieel) managen van project, tijdelijk monitoren van bedrijfsonderdeel, etc.

Out-of-the-box projecten

Wordt u ooit geconfronteerd door een situatie of uitdaging waarvoor u niet weet wie te benaderen? Heeft het direct of indirect een financieel, administratief of juridisch karakter? Bel ons! Dergelijke out-of-the-box projecten hebben onze interesse. Wij denken graag met u mee!